Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πως είναι η κόλαση. Είτε πιστεύεται πως υπάρχει η κόλαση, είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό και σου δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα.

Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης έχει βοηθήσει πολλούς στην δουλεία τους, ενώ έχει κοστίσει την δουλειά σε άλλους. Όμως πέρα από την δουλειά, η τεχνητή νοημοσύνη δίνει υπόσταση σε όσα φανταζόμαστε. Βέβαια υπάρχουν οι φόβοι πως η τεχνητή νοημοσύνη αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και σύντομα μπορεί να ξεφύγει.

Στο TikTok έχει γίνει μόδα να ζητάνε από την τεχνητή νοημοσύνη να τους δημιουργήσει βίντεο και εικόνες από διάφορα θέματα. Όμως το να δημιουργήσει ένα βίντεο από την κόλαση είναι από τα πιο τρομακτικά βίντεο αυτού του τύπου που έχουμε δει. Περιμέναμε πως δεν θα παρουσίαζε μια όμορφη εικόνα, όμως το βίντεο μας θυμίζει πολύ ενοχλητικά βίντεο που έχουμε δει στο dark web.

πως είναι η Κολαση

Το βίντεο ανέβηκε στο X, από τον λογαριασμό Historic Vids, και δείχνει δεκάδες χέρια να προσπαθούν να πιαστούν από κάπου για να ξεφύγουν, ενώ δείχνει πρόσωπα σε πλήρη απόγνωση, ενώ ακούγονται αλλόκοσμες κραυγές απελπισίας.

Όμως το βίντεο δεν σταματάει εκεί. Δείχνει πρόσωπα σε απελπισία να παραμορφώνονται και να αντικαθίστανται από χέρια. Πραγματικά το βίντεο είναι βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες.

Το κόστος της νέας ταυτότητας – πότε λήγουν οι παλιές

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω! Προσοχή όμως γιατί μπορεί να σας φέρει εφιάλτες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο γελοίο είναι να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο το οποίο χρησιμοποιούν τα δόγματα θρησκειών για να τρομάζουν τούς πιστούς. Η μία εικονική πραγματικότητα (τεχνητή ανοησία) ενισχύει την άλλη. Ο παραλογισμός στο αποκορύφωμα!

  2. Το ότι δεν πιστεύεις εσύ αυτό είναι άλλο καπέλο, όμως το να ομολογείς ότι είναι φαντασίες των δογμάτων και της εκκλησίας είσαι πολύ λάθος. Διάβασε λίγο Καινή και Παλαιά Διαθήκη και θ’ αλλάξεις γνώμη. Επειδή και οι δύο Διαθήκες έχουν γραφτεί με Πνεύμα Άγιο από Αγίους ανθρώπους θα φωτιστεί ο σκοτισμένος σου νους και θα δεις τα πράγματα όπως είναι πραγματικά, φυσικά δεν υπάρχει μόνο κόλαση, αλλά και η ανταμοιβή των δικαίων, ο λεγόμενος Παράδεισος. Κάτι τελευταίο, η κόλαση είναι γεμάτη από αμετανόητους ανθρώπους, διότι όπως λέει και η γραφή: Εν το Άδη ουκ έστιν μετάνοιαν.

  3. Όταν θά έρθει η ώρα που θα φύγουμε από αυτόν τον κόσμο θα καταλάβουμε πόσο μικρή ήταν η δοκιμασία της ζωής απέναντι στην αιωνιότητα που μας περιμένει, αλλά τότε θα είναι αργά για να διορθώσουμε αυτά που κάναμε αλλά και αυτά που δεν κάναμε, τότε θα καταλάβουμε τι πραγματικά κάνανε, και αυτοί που θα πάνε στην κόλαση, αλλά και αυτοί που θα πάνε στον παράδεισο.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.