Με τα HUAWEI FreeClip, τα οποία συνδυάζουν την καινοτόμο C-bridge τεχνολογία με πρωτοποριακό σχεδιασμό, η HUAWEI φέρνει στην Ελλάδα μία νέα επαναστατική wearable πρόταση. Αυτά τα ακουστικά θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο ακρόασης, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σου.

Η HUAWEI πρωτοπορεί εισάγοντας στην αγορά την τεχνολογία open-ear με τα FreeClip, τα οποία αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη στην ακουστική εμπειρία. Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση ήχου με την αίσθηση του στιλ, τα HUAWEI FreeClip δημιουργούν ένα νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη της ακουστικής τεχνολογίας και εσύ μπορείς να είσαι ένας από τους πρωτοπόρους κατόχους τους. Επίσης, τα HUAWEI FreeClip είναι συμβατά με Android και iOS, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να απολαύσουν τη νέας γενιάς open-ear εμπειρία ήχου!

Χάρη στο C-bridge design, τα HUAWEI FreeClip εξασφαλίζουν άνεση και σταθερότητα στη χρήση, ενώ το Comfort Bean και το Acoustic Ball δίνουν την ιδανική εφαρμογή στο αυτί. Από την πρώτη στιγμή που θα τα φορέσεις, θα νιώσεις τη διαφορά στην άνεση και την εργονομία που προσφέρουν τα HUAWEI FreeClip έναντι άλλων TWS ακουστικών.

Με την τεχνολογία Smart Wear Detection, τα ακουστικά αναγνωρίζουν αυτόματα σε ποιο αυτί τα τοποθετείς, εξασφαλίζοντας την άνετη και απρόσκοπτη χρήση κάθε φορά που τα φοράς, και τα δύο ή μονάχα το ένα, χωρίς να προβληματίζεσαι σε ποιο αυτί πρέπει να τα τοποθετήσεις. Η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η αντοχή στο νερό και τη σκόνη καθιστούν τα HUAWEI FreeClip τον ιδανικό σύντροφο για κάθε στιγμή της ημέρας, ό,τι και αν κάνεις.

Επισκέψου τα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της Huawei και ανακάλυψε τα HUAWEI FreeClip, σήμερα. Ζήσε την εμπειρία της νέας open-ear ακουστικής τεχνολογίας με τα πιο προηγμένα ακουστικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Τι περιμένεις; Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσεις την ακουστική εμπειρία σου και να γίνει ο πρώτος που χρησιμοποιεί μία από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες. Απόκτησε τα HUAWEI FreeClip τώρα και ανακαλύψτε έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων στην ακρόαση.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.