Η Samsung κυκλοφόρησε μία εφαρμογή που επιτρέπει σε όλους να βιώσουν την εμπειρία χρήσης του One UI 5.1 και να χρησιμοποιήσουν τα νέα χαρακτηριστικά των Galaxy S23. Το όνομα της εφαρμογής είναι Try Galaxy και είναι διαθέσιμη σε 14 γλώσσες – δυστυχώς στη λίστα δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα.

Στην εφαρμογή υπάρχουν tutorials και δείγματα από εφαρμογές και χαρακτηριστικά που βρίσκει κάποιος σε μία Galaxy συσκευή, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας με την “πραγματικά κινηματογραφική νυχτερινή φωτογραφία και τη μετασχηματιστική τεχνητή νοημοσύνη για ζωντανές και καθαρές νυχτερινές λήψεις”. Επίσης, είναι διαθέσιμα διάφορα εργαλεία επεξεργασίας, όπως το Photo Remaster.

Ένα βίντεο μέσα στην εφαρμογή Try Galaxy δείχνει πώς τα S23 επαναπροσδιορίζουν τις κορυφαίες επιδόσεις και η Samsung υπερηφανεύεται ότι μπορείτε να βυθιστείτε στον κόσμο του One UI 5.1 με προσαρμόσιμες ταπετσαρίες, εικονίδια, διεπαφές μηνυμάτων, φόντα, και πολλά άλλα, για μια εμπειρία κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στιλ σας.

Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία Galaxy, ακόμα και αν έχετε iPhone – όπως λέει η εταιρεία – μπορείτε να μπείτε στη σελίδα trygalaxy.com και να σκανάρετε το QR code.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.