Σήμερα κοιτούσα για Gimbal Stabilizer, για πιο σταθιερές λήψεις στα βίντεό μου. Έτσι έπεσα πάνω στο Zhiyun Smooth-Q. Έρχεται στα €120, όμως με τον κωδικό HTY10ZS θα το κάνετε δικό σας στα €110. Έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε δνε θα έχετε και προβλήματα με το τελωνείο.

To Zhiyun Smooth-Q κρατάει την συσκευή μας σταθερή, για ιδιαίτερα σταθερά βίντεο. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη σε 3 άξονες κίνησης της κεφαλής του. Έτσι μειώνει τους κραδασμούς στο ελάχιστο, ενώ δεν αφήνει την συσκευή μας να κουνιέται πάνω κάτω και δεξιά αριστερά από μόνη της, προσφέροντας δυνατή σταθεροποίηση.

Δέχεται συσκευές με βάρος μέχρι και 220γρ, επιτρέποντας έτσι σε πιο ελαφριές συσκευές να δεχθούν ακόμα και έξτρα φακούς.

To Smooth-Q διαθέτει πλήκτρα λήψης φωτογραφίας και βίντεο, όπως επίσης και πλήκτρα ελέγχου του ζουμ. Μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή στις κάμερες της συσκευής, αλλά και να φορτίσουμε το κινητό μας, αφού λειτουργεί και σαν powerbank αν χρειαστεί. Στο εσωτερικό έχουμε μπαταρία 2000mAh, για την λειτουργία του Gimbal ή για την φόρτιση του κινητού μας. Έτσι προσφέρει μέχρι και 12 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Φυσικά έχουμε και διακόπτη ομαλής περιστροφής του, για ακόμα καλύτερες λήψεις.

Γενικότερα ένα Gimblal είναι ότι πρέπει για όσους είναι λάτρεις της λήψης βίντεο, οπότε προτείνεται ανεπιφύλακτα σε αρχάριους ή ερασιτέχνες.

Βρείτε εδώ το Smooth-Q

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.