Αν ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα VR headset και να απολαύσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, τότε αυτό το gaming κέντρο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας πρόκειται να σας τρελάνει κυριολεκτικά.

zero-latency

Το Zero Latency είναι ένα gaming κέντρο εικονικής πραγματικότητας όπου οι παίκτες θα μπορούν να εισέλθουν σε ένα φανταστικό κόσμο και να αρχίσουν να σφάζουν ζόμπι με όποιο τρόπο θέλουν.

Αυτό το gaming κέντρο είναι  απ’ τα μεγαλύτερα στον κόσμο καθώς έχει έκταση 430 mκαι περιέχει 129 PlayStation Eye κάμερες για να καταγράψουν κάθε κίνηση των παικτών. Κάθε παίκτης θα κουβαλάει από πίσω έναν Alienware Alpha PC για την δημιουργία του εικονικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το Oculus Rift DK2.

Για την υλοποίηση της ιδέας αυτού του εντυπωσιακού gaming κέντρου χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ σιγά σιγά σε όλον τον κόσμο αρχίζουν να δημιουργούνται ανάλογα κέντρα. Λέτε να έρθει και στην Ελλάδα;

Μέχρι τότε δείτε αυτό το βίντεο που μας δείχνει τις δυνατότητες του Zero Latency:

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα Homido VR Headset και να ζήσετε και εσείς την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, παίρνοντας μέρος στο Διαγωνισμό του Techmaniacs.gr με δώρο ένα Homido VR Headset!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ