Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, υπαινίχθηκε μια νέα τεχνολογία μπαταρίας που θα δούμε στο επερχόμενο OnePlus Ace 3 Pro. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα την νέα τεχνολογία μπαταρίας επόμενης γενιάς.

Η OnePlus συνεργάζεται στενά με την CATL για να φέρει στα τηλέφωνα της αυτό που ονομάζει Glacier Battery. Σε ανάρτηση της στο Weibo, κάνει μιαα γρήγορη αναδρομή στην εποχή που εισήγαγε το 20W Dash Charge το 2016 με το OnePlus 3, οδηγώντας την επανάσταση της γρήγορης φόρτισης και έρχεται στο σήμερα όπου προσπαθεί να διατηρήσει το προβάδισμά της με τη νέα τεχνολογία μπαταρίας.

Με την ανάρτηση της η OnePlus δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη Glacier Battery, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο εταιρείες έχουν αναπτύξει μια μπαταρία υψηλής απόδοσης για κινητές συσκευές, χρησιμοποιώντας ένα αρνητικό ηλεκτρόδιο πυριτίου. Λέγεται ότι προσφέρει υψηλότερη πυκνότητα, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ταχύτητα φόρτισης.

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, το OnePlus Ace 3 Pro θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 6.100mAh η οποία θα υποστηρίζει φόρτιση 100W, πολύ πάνω από τους μέσους όρους της βιομηχανίας. Όσον αφορά το πότε θα κάνει ντεμπούτο η Glacier Battery, αυτό θα συμβεί στις 20 Ιουνίου, όπου θα δούμε το πρώτο smartphone – πιθανώς το OnePlus Ace 3 Pro – που θα τη χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.