Μόλις πριν από λίγη ώρα αναφερθήκαμε στο νέο flagship smartphone της Sony, το Sony Xperia 1 II. Σειρά έχει τώρα, η νέα μεσαία κόστους πρόταση της εταιρείας, το Sony Xperia 10 II. Η αλήθεια είναι ότι οι ονομασίες της Sony, είναι εξαιρετικά μπερδεμένες και κάνει τα πράγματα δύσκολα από μόνη της, αν και η ίδια δηλώνει ότι θέλει να μιμηθεί τις ονομασίες στις Alpha DSLR κάμερες. Το Sony Xperia 10 II μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο, αν και υπάρχουν και ορισμένες προσθήκες και βελτιώσεις, όπως η πιστοποίηση IP65/68, η τριπλή κάμερα και μια αναβάθμιση από LCD οθόνη σε OLED.

Αυτή τη φορά, υπάρχει μόλις το Xperia II 10 και όχι και ένα Plus μοντέλο. Το αστέρι της νέας συσκευής είναι η οθόνη. Είναι η πρώτη φορά που η Sony χρησιμοποιεί μια OLED σε ένα μεσαίου κόστους smartphone. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα πιο πλούσια χρώματα και τα πιο βαθιά μαύρα που βρίσκουμε σε συσκευές επιπέδου flagships ακόμη και αν η FULL HD+ ανάλυση δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Η 6 ιντσών OLED οθόνη, προσφέρει το ίδιο 21:9 format που συναντάμε σε άλλα πρόσφατα Sony smartphones.

Η αλήθεια είναι ότι η 21:9 οθόνη, μπορεί να φανεί κάπως άβολη στη χρήση και στο κράτημα, αλλά προσφέρει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως multiwindow suppoort και τη δυνατότητα μετάβασης μεταξύ των apps που χρησιμοποίησες πρόσφατα και των προτεινόμενων, με το νέο new multi-window switch feature. Ο Snapdragon 665 θεωρείται συνήθης για ένα μεσαίου κόστους smartphone μαζί με 4GB RAM και 128GB storage. Η μπαταρία είναι των 3.600 mAh, χωρίς να υπάρχει όμως γρήγορη φόρτιση.

Ο σαρωτής βρίσκεται στο πλάι, ενώ διατηρείται και το headphone jack. Τρεις κάμερες θα συναντήσει ο χρήστης στο πίσω μέρος. Η ultrawide έχει 16mm focal length και 8MP αισθητήρα, η telephoto έχει 52mm focal length  και 8MP αισθητήρα. Υπάρχει επίσης μια κύρια κάμερα, των 12MP. Παρέχει το smartphone υποστήριξη για λήψη φωτογραφιών 21:9 και 4K movie recording και σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται την άνοιξη του 2020, χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.