Στο Twitter σήμερα, ο Roland Quandt διέρρευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Huawei Watch GT2. Όπως δηλώνει και η επίσημη ονομασία του, θα αποτελεί τον διάδοχο του δημοφιλούς Watch GT το οποίο ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Σύμφωνα με τον Quandt, το Watch GT2 διαθέτει μπαταρία 445mAh, σε σύγκριση με την 420 mAh που συναντάμε στο πρώτο Watch GT, που προσφέρει 14 ημέρες χρήσης. Άλλες διαφορές είναι ένα πιο λεπτό design και μεγαλύτερη οθόνη.

Ο Quandt επίσης επισημαίνει ότι θα διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο, δυο features που δεν υπήρχαν στο αρχικό Watch GT. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις με το Watch GT2, αλλά είναι άγνωστο προς το παρόν αν η Huawei θα προσφέρει και μια έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής.

Άλλα features που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε είναι το ενσωματωμένο GPS και ένας μετρητής καρδιακού παλμού. Επιπλέον το smartwatch θα τρέχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Huawei Lite OS. Θα αποκαλυφθεί μαζί με τα Huawei Mate 30 και Huawei Mate 30 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.