Όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ στην Ελλάδα οι συνδέσεις ιδίως στο upload είναι αργές. Εκτός αν βέβαια έχεις VDSL, πολλοί όμως συνεχίζουν να παραμένουν σε ADSL σύνδεση, λόγω της μη παρουσίας VDSL στην περιοχή τους. Και εδώ είναι που έρχονται υπηρεσίες σαν το Alldebrid και σου επιτρέπουν να προβείς στο download των torrents σου εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις seed.

Με λίγα λόγια σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις το Magnet link ενός torrent και αυτό αναλαμβάνει να το ανεβάσει γρήγορα σε έναν hoster. Από εκεί παίρνεις το λινκ και το κατεβάζεις μέσα από την υπηρεσία, χωρίς να εξαρτάσαι από seeders πλέον. Πόσο γρήγορα γίνεται η μετατροπή; Ας δούμε μερικά στοιχεία που παραθέτει στο site το AllDebrid από τις τελευταίες 24 ώρες.

We converted your files in 38 Min, at a speed of 1794.5 KB/s for a size of 3.924 GB. The best file > 20GB : 5.3 Min, at an average speed of 68747 KB/s for a size of 20.652GB.

Όμως δεν σταματούν εδώ οι λειτουργίες του. Για 3.99 ευρώ το μήνα, μπορείς να κατεβάσεις σαν premium από 77 hosts (το σκίζω στο downloading από το rapidgator) ενώ υποστηρίζει και streaming από 183 υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.