Και ο Snapdragon 8 Gen 3 όπως φαίνεται ανεβάζει θερμοκρασίες όταν τρέχει σε τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με τον εν λόγω επεξεργαστή. Αρχικά, συνέβη με το Xiaomi 14 και Xiaomi 14 pro, όπως και με το Vivo iQOO 12. Το Xiaomi 14 έφθασε τους 49.4 βαθμούς Κελσίου.

Το iQOO 12 από την άλλη πλευρά μπόρεσε να φθάσει τους 52.3 βαθμούς Κελσίου. Όλες οι εν λόγω δοκιμές δημοσιεύθηκαν από τον Sahil Karoul στο X. Βέβαια, οι υψηλές αυτές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των benchmarks καθώς αυτά φθάνουν το SoC στα όριά του.

Πλήθος smartphone κατασκευαστές αναμένεται να εξοπλιστούν με τον εν λόγω επεξεργαστή, όπως συσκευές της Samsung, Motorola, OnePlus, Sony, Oppo, Vivo και πολλά περισσότερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς είχαμε παρόμοια συμπεριφορά στονν Snapdragon 888 και τον Snapdragon 8 Gen 1, με τα προβλήματα να διορθώνονται στον 8+ Gen 1 και 8 Gen 2. Ας ελπίσουμε πως άλλοι κατασκευαστές θα λύσουν τα τυχόν προβλήματα με πιο δυνατά συστήματα ψύξης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.