Επωφεληθείτε από μια μοναδική προωθητική ενέργεια

Οι φαν της ASUS στην Ελλάδα και οι λάτρεις των φορητών υπολογιστών έχουν στη διάθεσή τους λιγότερες από 15 μέρες για να συμμετέχουν στη μοναδική καλοκαιρινή προσφορά της ASUS.

Συγκεκριμένα, με την αγορά οποιουδήποτε φορητού ASUS με επεξεργαστή Intel Core i, όλοι αποκτούν δωρεάν μια καταπληκτική συλλογή παιχνιδιών και προγραμμάτων αξίας 250-320 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για κάθε φορητό υπολογιστή ASUS με επεξεργαστή Intel Core i. Μετά την αγορά θα πρέπει να γίνει εγγραφή στο https://www.asusplus.gr/gr/gift/ και κατόπιν επιβεβαίωσης αυτής, αποστέλλεται ένα email με οδηγίες για την πρόσβαση στο δώρο. Ακολουθώντας τις οδηγίες μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και προγράμματα από το πακέτο.

Η αξία του δώρου για laptops με Intel Core i3 και Core i5 είναι περίπου 250 ευρώ, ενώ για notebooks με Core i7 το δώρο κοστίζει περίπου 320 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για ASUS notebooks με επεξεργαστές Intel Core i, που αγοράστηκαν από τις 20 Μαΐου 2018 μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2018, ενώ η μεταφόρτωση των δώρων μπορεί να γίνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου 2018. Τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή της ASUS laptop και μόλις 15 ημέρες για να προλάβετε την προσφορά!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.