Μέσω του Adobe Acrobat Reader που είναι διαθέσιμο στο Play Store μπορούμε εύκολα και γρήγορα να υπογράψουμε οποιοδήποτε έγγραφο επιθυμούμε εν κινήσει. Ο χρήστης θα πρέπει να το κατεβάσει από το Play Store και στη συνέχεια να συνδεθεί με έναν δωρεάν λογαριασμό, να ανοίξει το επιθυμητό έγγραφο και να επιλέξει το Fill and Sign στη κάτω δεξιά γωνία.

sign pdf

Μπορείς από εκεί να χρησιμοποιήσεις το σύμβολο της γραφίδας προκειμένου να ζωγραφίζεις την υπογραφή σου ή τα αρχικά σου και να τα αποθηκεύσεις για άλλα έγγραφα. Μάλιστα, αν το έχεις χρησιμοποιήσει σε desktop PC πρώτα, μεταφέρει αυτόματα την υπογραφή σου και στο Android.

Μια επίσης δυνατή λειτουργία που έχει, είναι πως μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία από υπογραφή σου σε χαρτί και στην συνέχεια η εφαρμογή θα την σκανάρει και θα την περάσει στις υπογραφές σου. Αν έχεις κάνει login  στην εφαρμογή με το email σου, οι υπογραφές συγχρονίζονται σε όλες σου τις συσκευές, ώστε να είναι προσβάσιμη από όλες.

Oakpdf: Ένα δωρεάν web app 

Μέσω του oakpdf.com που είναι ένα δωρεάν web app, μπορεί ο χρήστης να υπογράψει έγγραφα από desktop PC.

Ανεβάζεις το έγγραφο που θέλεις να υπογράψεις και γράφεις το ονοματεπώνυμό σου αν δεν το έχεις ήδη κάνεις μέσω της επιλογής Add text.

Στη συνέχεια μπορείς εύκολα να εισάγεις την υπογραφή σου επιλέγοντας την επιλογή via pad. Εκεί την ζωγραφίζεις και πιέζεις Done.

Μπορείς επίσης να εισάγεις την υπογραφή από φωτογραφία, ώστε να φαίνεται εντελώς χειρόγραφη η υπογραφή σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή χρονιά
    Αυτό βέβαια δεν έχει καμία νομική ισχύ.

    Απλά είναι μια ωραία εικαστική παρέμβαση στο έγγραφο ή αν θέλουμε να τυπώσουμε πολλές σελίδες και δε θέλουμε να τις υπογράψουμε αλλά θέλουμε να φαίνεται ποιος το υπογράφει.

    Έγγραφα με ηλεκτρονική και μόνο υπογραφή θεωρούμε ότι έχουν υπογραφή και εκεί πρέπει να εξετάσουμε από ποιον και ποια αρχή έκανε την έκδοση της υπογραφής.

  2. Υπόγραψε όχι υπέγραψε η προστακτική δεν παίρνει αύξηση αύξηση παίρνει ο αόριστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.