Όποιος αρνείται ότι τα iPhone 12 μοιάζουν εκνευριστικά με τα iPhone 4 πρέπει να βάλει γυαλιά ή απλά να δεχθεί την αλήθεια. Ωραίες οι έντονες γωνίες στο συγκεκριμένο design, αλλά μήπως είναι η αιτία σωματικών τραυματισμών; Όχι, δεν αναφέρομαι σε φάση να το πετάξεις στο κεφάλι κάποιου.

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του πρώτου iPhone ήταν η εργονομία του, η εταιρεία είχε να περηφανεύεται ότι σχεδίασε ένα τηλέφωνο με οθόνη αφής την οποία μπορεί να χειρίζεται ο χρήστης με το ένα μόνο χέρι. Όμως, πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο στα νέα iPhone 12 με τις έντονες ακμές;

Σύμφωνα με κατόχους των νεότερων flagships του αμερικανικού κολοσσού, το να χειρίζεσαι ένα iPhone 12 είναι επίπονο. Κάποιοι δημοσιεύουν φωτογραφίες που δείχνουν διάφορες ουλές και κοψίματα στα χέρια τους, και ισχυρίζονται ότι προκλήθηκαν από τις αιχμηρές άκρες των smartphones.

iphone 12 cuts users

Κανείς δεν ξέρει αν αυτά τα άτομα έχουν πολύ ευαίσθητα χέρια ή αν όντως τα iPhone 12 κόβουν σαν μαχαίρια. Ωστόσο, υπάρχουν χρήστες που τα υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων και λένε ότι όσοι αναφέρουν τραυματισμούς απλά υπερβάλουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.