Η Tesla τελευταία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με μοντέλα της να παρουσιάζουν προβλήματα. Αυτό οδήγησε σε απολύσεις για να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και να αυξηθεί η κερδοφορία. Ένα νέο πρόβλημα όμως εμφανίστηκε και η εταιρία κλήθηκε να το αντιμετωπίσει, καθώς ένας από τους υπαλλήλους της έκανε σαμποτάζ.

Ο CEO της εταιρίας, Elon Musk, ενημέρωσε όλη την εταιρία για τα πρόσφατα γεγονότα μέσω email. Ο υπάλληλος που κατηγορείται για σαμποτάζ, ανακρίθηκε από την εταιρία και όλα δείχνουν πως έκανε αλλαγές στον κώδικά του παραγωγικού τομέα, ενώ μοιράστηκε και απόρρητες πληροφορίες με τρίτους. Σύμφωνα με τον Elon Musk, ο υπάλληλος δεν πήρε την προαγωγή που περίμενε και ίσως αυτό να τον οδήγησε σε αυτές τις πράξεις.

Συγκεκριμένα ο Elon Musk δήλωσε:

Η κίνηση αυτή θέλει ξεκάθαρα να βλάψει την Tesla. Χρηματιστές της Wall Street, πετρελαϊκές εταιρείες και ανταγωνιστές της Tesla ίσως έχουν αναμειχθεί στο θέμα.

H Tesla έχει καταθέσει ήδη μύνηση εναντίον του Martin Tripp, που είναι και ο υπάλληλος που έκανε το σαμποτάζ. Στις κατηγορίες έχει προστεθεί και η συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς διέρρευσε στον τύπο λανθασμένους ισχυρισμούς για τις μπαταρίες των Tesla Model 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.