Το Youtube Broadcast αποτελεί ένα keynote στο οποίο ανακοινώνονται όλες εκείνες οι αλλαγές και βελτιώσεις που φέρει η Google για τους διαφημιστές. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω keynote έγιναν δυο σημαντικές ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα το Youtube σε τηλεοράσεις θα προσθέσει 30 δευτερολέπτων διαφημίσεις οι οποίες ΔΕΝ θα μπορούν να γίνουν skip. Οι διαφημίσεις αυτές θα εμφανίζονται στο αποκαλούμενο Youtube Select περιεχόμενο, εν ολίγοις στα κορυφαία videos όπως τα θεωρεί η Google.

Η δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση αφορά διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν ο χρήστης πιέσει για την παύση ενός video. Το περιεχόμενο που βλέπεις θα συρρικνωθεί και μια διαφήμιση θα εμφανιστεί δίπλα.  Θα υπάρχει βέβαια ένα Dismiss button στο κάτω μέρος για να επιστρέψει ο χρήστης στην πλήρη οθόνη του video που έχει θέσει σε παύση, ή θα μπορεί να πιέσει Play για να συνεχίσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.