Το Youtube Revanced ανέβασε την προτεινόμενη έκδοση πριν από μερικές ημέρες και πλέον αυτή είναι η 18.3.36 του Youtube. Είναι η επισήμως αυτή τη στιγμή recommended έκδοση που προτείνουν οι developers του Revanced και η οποία θα λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές απροβλημάτιστα.

Η διαδικασία εγκατάστασης για όποιον δεν γνωρίζει είναι ιδιαίτερα απλή:

  • Κάνουμε απεγκατάσταση τις ενημερώσεις του Youtube ή αν το απενεργοποιούμε από τις ρυθμίσεις του Android, ανάλογα τι είναι εφικτό βάσει του λειτουργικού που έχουμε.
  • Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το Microg πρώτα στη συσκευή μας. Σημαντικό να κάνουμε πρώτα την εγκατάσταση του Microg.
  • Κατεβάζουμε στη συνέχεια και εγκαθιστούμε τα Youtube Revanced 18.3.36 και το Youtube Music.
  • Από το Microg συνδεόμαστε με τον λογαριασμό μας και έχουμε τελειώσει.
  • Φυσικά, λειτουργεί άριστα και σε Huawei συσκευή.

Από εδώ κατεβάζεις τα apks (2ο post)

Σημειώσεις: Το Revanced Extended είναι μια έκδοση με λίγα πρόσθετα features σε σχέση με το επίσημο Revanced αναπτύσσεται από τον inotia που επίσης αποτελεί μέλος της ομάδας του Youtube Revanced.

Θα ανέβαζα εδώ τα apks αλλά είναι κρίμα, από τη στιγμή που αποτελούν δουλειά άλλου. Απλά πιέζεις το κουτάκι που σε ενδιαφέρει και κατεβάζεις τα zip αρχεία μέσα στα οποία υπάρχουν τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.