Αν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο YouTube και το κάνετε από την τηλεόρασή σας, τότε έρχεται μια νέα λειτουργία αποκλειστικά για εσάς. Δεν θα χρειάζεται να ψάχνεται με το χειριστήριο για τις καλύτερες στιγμές ενός βίντεο, αφού το YouTube ενσωματώνει τώρα την λειτουργία Key Moments στην εφαρμογή της τηλεόρασης και θα λειτουργούν σαν τα κεφάλαια που έχουμε στα DVDs (Τα θυμάστε τα DVD;).

O CEO του YouTube, Neal Mohan, ανακοίνωσε πρόσφατα μερικά ωραία χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά ήταν και το Key Moments. Δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαίνετε μπροστά πίσω σε ένα βίντεο για να βρείτε το σημείο που θέλετε. Τώρα θα μπορείτε να πάτε απευθείας συναρπαστικά, σημαντικά ή ξεκαρδιστικά σημεία των βίντεο.

Όταν βλέπετε ένα βίντεο στο YouTube μέσω της τηλεόρασής σας, θα μπορείτε να ανοίξετε την γραμμή προόδου και θα εμφανιστούν μικροί λευκοί δείκτες. Αυτές είναι οι σκηνές που επισημαίνει το YouTube σαν τις καλύτερες. μάλιστα, με τα βέλη του τηλεχειριστηρίου (διαυλοεπιλογέας στα Ελληνικά), για να περιηγηθείτε σε αυτές τις στιγμές. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να βλέπετε μεγάλες εισαγωγές σε βίντεο ή λιγότερο ενδιαφέρουσες ενότητες.

Η λειτουργία αυτή θυμίζει τα κεφάλαια που προσθέτουμε οι δημιουργοί στα βίντεο που ανεβάζουμε στο YouTube, όμως τώρα θα μπαίνουν αυτόματα στα βίντεο, για όσους δημιουργούς δεν έχουν χρόνο να δηλώσουν τα κεφάλαια (Ναι, είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο).

Μάλιστα, έρχεται μια ακόμα λειτουργία, που πατώντας δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο του τηλεκοντρόλ, θα μετατρέπει το βίντεο σε ένα μονταρισμένο βίντεο με τα πιο συναρπαστικά μέρη του, σύμφωνα με τα δεδομένα του χρήστη. Αυτή η λειτουργία όμως θα είναι αποκλειστικά για το YouTube Premium.

Η λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα του Google Chrome στο Android που έχουν όλοι

Αυτή η ενημέρωση δείχνει ότι το YouTube δίνει προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν πραγματικά την υπηρεσία του. Η παρακολούθηση ωρών βίντεο στην τηλεόρασή σας απαιτεί αφοσίωση και πολλές φορές υπομονή, αφού η αναζήτηση του βίντεο που θέλουμε δεν είναι το ίδιο εύκολη σε σχέση με τον υπολογιστή ή το κινητό. Αυτή η λειτουργία δείχνει ότι το YouTube θέλει να κάνει αυτή την εμπειρία πιο ομαλή, βοηθώντας τους θεατές να βρουν το περιεχόμενο που τους ενθουσιάζει περισσότερο χωρίς ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.