Το YouTube είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία βίντεο στον κόσμο και υποστηρίζεται κυρίως από έσοδα από διαφημίσεις. Ωστόσο, οι διαφημίσεις είναι παγκοσμίως μισητές, οπότε η Google προσφέρει μια συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, τη YouTube Premium. Η Google άρχισε επίσης πρόσφατα να αποκλείει αυστηρά τους ad blocker του YouTube από την πλατφόρμα της, γεγονός που ωθεί τους χρήστες είτε να ζήσουν με τις διαφημίσεις είτε να εγγραφούν στο Premium. Τώρα, η εταιρεία αύξησε την τιμή του Premium σε πολλές χώρες, παγκοσμίως.

Το 9to5Google εντόπισε μια αύξηση της τιμής για το YouTube Premium σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού και της Νότιας Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες στην Αργεντινή, την Αυστραλία, την Αυστρία, τη Χιλή, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Τουρκία πρέπει τώρα να πληρώσουν περισσότερα για μια συνδρομή στο YouTube Premium. Αυτή η αύξηση των τιμών παρατηρείται σε όλα τα ατομικά, οικογενειακά και φοιτητικά πακέτα για το Premium και το Music Premium.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα αρχίσουν να βλέπουν τη νέα τιμολόγηση με τον επόμενο κύκλο χρέωσης, αν και η εταιρεία κάνει κάποιες παραχωρήσεις σε ορισμένες περιοχές.

Στην Αυστραλία, η Google φέρεται να αναφέρει ότι πρόκειται για την “πρώτη αύξηση της τιμής” για τη συνδρομή YouTube Premium. Η εταιρεία παρατείνει την αύξηση τιμής για τρεις επιπλέον μήνες για τους καταναλωτές που πληρώνουν την παλαιότερη, χαμηλότερη τιμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για περίπου καμια βδομάδα το AdGuard είχε θέμα δε μπορούσε να μου μπλοκάρει τα μηνύματα του YouTube περι adblocker.. Έχει εδώ και 2 ημέρες που λειτουργεί πλέον όπως παλιά!

  2. Μια χαρά λειτουργεί το youtube. Καινά μην ξαναλειτουργήσει και ποτέ δεν μας πειράζει. Έχει όρια η ανοχή στην απληστία

  3. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει προς το παρόν δεν είδα κάτι για να δούμε εάν αργότερα θα εμφανιστεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.