Πριν μερικές μέρες είδαμε πως η Microsoft κυκλοφόρησε μια μεγάλη αναβάθμιση για τη εφαρμογή YouTube στη πλατφόρμα Windows Phone, φέρνοντας πολλές νέες λειτουργίες σε ένα app που στο παρελθόν ήταν σκέτη απογοήτευση. Προς το παρών φαίνεται πως οι χρήστες Windows Phone είναι πολύ ευχαριστημένοι, μήπως όμως αυτή η ευχαρίστηση είναι παροδική;

Έχει έρθει στο φως, ότι η νέα εφαρμογή της Microsoft παραβιάζει μια σειρά από όρους της υπηρεσίας YouTube, θέτοντας ενδεχομένως τις βάσεις για να λάβει η Google μέτρα έτσι ώστε να μπλοκάρει την πρόσβαση της εφαρμογής, στο περιεχόμενο της.

youtube-wp81

Οι πιο κραυγαλέες παραβιάσεις είναι η ικανότητα της εφαρμογής να επιτρέπει στο χρήστη να «κατεβάζει» το περιεχόμενο στη συσκευή του, και ότι δεν εμφανίζει διαφημίσεις σε ορισμένα βίντεο.

Μένει να δούμε αν η Google θα αδράξει την ευκαιρία να εμποδίσει την εφαρμογή για να συνδεθεί στο YouTube και αν πραγματικά πάει προς αυτή την κατεύθυνση, ποια θα είναι η αντίδραση της Microsoft. Θα αφαιρέσει τα παράνομα χαρακτηριστικά ή θα κάνει κάποιο είδος πατέντας;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.