Αν περνάς πολλές ώρες στο Youtube και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, όπως σημειώνει το wired.com δεν ευθύνεσαι εσύ. Ορισμένοι από τους καλύτερους ερευνητές ψυχολογίας, data scientists και προγραμματιστές συνεργάζονται προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η homepage του Youtube είναι όσο πιο εθιστική γίνεται.

youtube algorithm

Σε κάποιους αυτό αρέσει, αλλά αν πραγματικά θέλεις να δεις Youtube χωρίς τον αλγόριθμο της Google μπορείς να το κάνεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μεταβείς στις ρυθμίσεις του Google λογαριασμού σου και να απενεργοποιήσεις το ιστορικό του Youtube.

Αν το απενεργοποιήσεις, δεν θα υπάρχουν πλέον προτεινόμενα για εσένα videos στην αρχική σελίδα. Αρχικά, πηγαίνουμε στη δραστηριότητά μου στον Google λογαριασμό και επιλέγουμε το Ιστορικό του Youtube και το απενεργοποιούμε. Παράλληλα, αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις και τη διαγραφή ολόκληρου του ιστορικού αν και δεν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.