Η υψηλότερης ποιότητας 1080p έκδοση του Youtube είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη στο desktop PC σε παγκόσμιο επίπεδο όπως επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα theverge.com. Η εταιρεία, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε λανσάρει το εν λόγω feature τον Απρίλιο στο iOS.

Δυστυχώς όμως, αν κάνεις κλικ πάνω προκειμένου να την ενεργοποίησης, το Youtube θα σε κατευθύνει να πληρώσεις το Youtube Premium. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απλή έκδοση του 1080p συνεχίζει να είναι διαθέσιμη για όσους δεν πληρώνουν. Ωστόσο το υψηλότερο bitrate θα κάνει τα videos πιο καθαρά ιδιαίτερα εκείνα που έχουν πολύ λεπτομέρεια και κίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει φθάσει ακόμη στο Android, κυκλοφορεί ήδη ωστόσο στη desktop έκδοση όπως αναφέραμε αλλά και σε συσκευές όπως Chromecasts και κονσόλες παιχνιδιών.

youtube premium

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.