Αν είστε fans του Star Wars τότε θα περιμένετε με ανυπομονησία την νέα ταινία Star Wars: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου! Για να μας το υπενθυμίσει λοιπόν (λες και θα το ξεχνούσαμε) και για να μας προετοιμάσει ακόμα πιο πολύ, η Google σκέφτηκε να ντύσει τον Google λογαριασμό μας στα χρώματα της αγαπημένης μας σειράς ταινιών.

Η Δύναμη είναι ισχυρή στη Google, εσείς όμως ποια πλευρά θα διαλέξετε;

star wars 7

Εμείς ως πωρωμένοι Sith Lords διαλέξαμε τη σκοτεινή πλευρά και μαζί με αυτήν έρχονται διάφορα plugins με τα οποία θα μπορείτε να αλλάξετε διάφορες υπηρεσίες της Google όπως ο Chrome για παράδειγμα.

Μόλις επιλέξετε μια πλευρά, μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες για να ξυπνήσει η Δύναμη σε όλες τις εφαρμογές οι οποίες είναι Android Wear, Chrome, Chromecast, Gmail, Inbox by Gmail, Ημερολόγιο Google, Χάρτες Google, Google Now, Αναζήτηση Google, Μετάφραση Google, Waze και YouTube.

Η μόνη εντυπωσιακή αλλαγή που έχουμε προσέξει έως τώρα, μόλις διαλέξουμε πλευρά, είναι η εφαρμογή για Chrome: “Ξυπνήστε τη Δύναμη που κρύβετε μέσα…”, που με κάθε νέα καρτέλα που ανοίγετε θα σας εμφανιστούν εικόνες από την νέα ταινία Star Wars.

Στο YouTube η μπάρα φόρτισης και η ένταση ήχου, ανάλογα με τη πλευρά που έχετε επιλέξει, θα έχουν τα χρώματα των lightsabers.

Οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν αυτήν “επιλογή” είναι τηλέφωνα και tablet Android, iPhone, iPad, φορητοί υπολογιστές Mac και Windows, καθώς και τα Chromebook.

Το καλό είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε πλευρά όποτε το επιθυμείτε σε αντίθεση με τους Jedi…

Για να ζήσετε την εμπειρία Star Wars μέσα από τα προϊόντα της Google, επισκεφτείτε τον σελίδα: google.com/StarWars

May the force be with you!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ