Το Sony Xperia Z4/Z3+ αποδείχθηκε ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια μικρή αναβάθμιση του Xperia Z3, ενώ εμφάνισε και διάφορα προβλήματα υπερθέρμανσης λόγο του Snapdragon 810, κάτι που απογοήτευσε ακόμη και τους fans της εταιρείας. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως η Sony θα χρειαστεί να κατασκευάσει μια ακόμη ναυαρχίδα για φέτος. Πέρυσι, είχε κάνει το ίδιο και με το Xperia Z2 και το Xperia Z3, τα οποία ανακοινώθηκαν μέσα στο 2014 και τώρα όλα δείχνουν πως και το Xperia Z5 θα παρουσιαστεί πριν το τέλος του έτους και θα αντικαταστήσει το Xperia Z4/Z3+.

Sony-Xperia-fingerprint-scanner-640x640

Χάρη σε μια διαρροή που έγινε σήμερα, βλέπουμε μια φωτογραφία η οποία λέγεται ότι μας δείχνει το Xperia Z5 μαζί με το Xperia Z5 Compact, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και το iPhone 5s ως μέτρο σύγκρισης μεγέθους. Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτήν την φωτογραφία, είναι το γεγονός ότι αποκαλύπτει ότι οι επερχόμενες συσκευές της Sony θα ενσωματώνουν έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στο Power Button, που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά των συσκευών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο σε αυτό το σημείο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει συσκευές με τον αισθητήρα στο Home Button κάτω από την οθόνη και συσκευές που τον έχουν στο πίσω μέρος κάτω από την κάμερα.

Καθώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα αυτής της φωτογραφίας, θα πρέπει να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η Sony ανακοίνωσε χθες πως έχει προγραμματίσει μια συνέντευξη τύπου στις 2 Σεπτέμβριο για την IFA 2015, όπου εκεί αναμένουμε να παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ