Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει την νέα σειρά συσκευών Xperia Z5 αυτή την εβδομάδα, συσκευές που περιλαμβάνουν το Xperia Z5 , το Z5 Compact και το Z5 Premium.

Έχουμε ήδη αρκετές φήμες και διαρροές για τις συσκευές αυτές και σήμερα, σε ένα βίντεο που διέρρευσε, ο διευθυντής του marketing της Sony Mobile Γαλλίας μιλά για τις συσκευές και για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτές.

Xperia-Z5-Press_1-640x451

Από τη στιγμή που το βίντεο είναι στα Γαλλικά, η μετάφραση έγινε από τα σχόλια των γαλλόφωνων θεατών του βίντεο. Από ότι καταλάβαμε, το Xperia Z5 Premium θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης , ενώ το “απλό” Ζ5 θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p. Όλη η σειρά των τηλεφώνων Z5 θα διαθέτει οπίσθια κάμερα 23MP με το “ταχύτερο autofocus της αγοράς” με ταχύτητα 0.03 δευτερόλεπτα και βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πλέον, υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξεις την ανάλυση της εικόνας στην λειτουργία Superior Auto, με τις δυνατές επιλογές να είναι αυτές των 8MP (16:9), 20MP (16:9) και 23MP (23MP).

Οι τρεις συσκευές πιθανότατα θα διαθέτουν έναν νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι του σκελετού. Τα νέα smartphones θα είναι αδιάβροχα και η θύρα microUSB δεν θα έχει κάλυμμα για άλλη μια φορά. Οι μπαταρίες των κινητών φημολογούνται πως κρατούν τις συσκευές ενεργές για δύο ολόκληρες μέρες κανονικής χρήσης.

Από τις προηγούμενες διαρροές, γνωρίζουμε πως οι συσκευές θα διαθέτουν Qualcomm Snapdragon 810, θα έχουν 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και 8MP μπροστινή κάμερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το hands-on video :

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ