Ένα νέο firmware για τα Sony Xperia Z3+ (E6553) και Xperia Z4 Tablet (SGP771) μόλις έλαβε πιστοποίηση από το PTCRB. Η ενημέρωση, η οποία φέρει αριθμό έκδοσης 28.0.A.7.24 σε σχέση με την τρέχουσα 28.0.A.6.8, ίσως φέρει διορθώσεις στα θέματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος και στις δύο αυτές συσκευές.

xperia-z3-plus-firmwareΑν και η Qualcomm έχει κάνει κάποιες μικρές διορθώσεις στον Snapdragon 810, αυτός συνεχίζει να “ψήνεται”. Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για τους κατασκευαστές που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν το επεξεργαστή αυτό και ιδιαίτερα για την Sony, που έχει κυκλοφορήσει αρκετές συσκευές με Snapdragon 810.

Η Sony γνωρίζει πως τα Xperia Z4 και Z3+ υποφέρουν από υπερθέρμανση και έχει ήδη δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση για να διορθώσει το πρόβλημα αυτό κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.