Ένα νέο firmware για τα Sony Xperia Z3+ (E6553) και Xperia Z4 Tablet (SGP771) μόλις έλαβε πιστοποίηση από το PTCRB. Η ενημέρωση, η οποία φέρει αριθμό έκδοσης 28.0.A.7.24 σε σχέση με την τρέχουσα 28.0.A.6.8, ίσως φέρει διορθώσεις στα θέματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος και στις δύο αυτές συσκευές.

xperia-z3-plus-firmwareΑν και η Qualcomm έχει κάνει κάποιες μικρές διορθώσεις στον Snapdragon 810, αυτός συνεχίζει να “ψήνεται”. Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για τους κατασκευαστές που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν το επεξεργαστή αυτό και ιδιαίτερα για την Sony, που έχει κυκλοφορήσει αρκετές συσκευές με Snapdragon 810.

Η Sony γνωρίζει πως τα Xperia Z4 και Z3+ υποφέρουν από υπερθέρμανση και έχει ήδη δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση για να διορθώσει το πρόβλημα αυτό κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi: Θα ανακοινώσει μια νέα Note συσκευή στις 29 Ιουνίου
Επόμενο άρθροGalaxy A8: Το λεπτότερο smartphone της Samsung φωτογραφίζεται
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ