Το Sony Xperia Z1f (ή Xperia Z1 mini) είναι το πιο δυνατό μικρό που μπορεί να αγοράσει κανείς.

Με το Xperia Z1να είναι αρκετά μεγάλη συσκευή, αυτομάτως η Sony έχασε σε αγοραστικό κοινό. Η συσκευή είναι εκπληκτική αλλά το μέγεθος έκανε πολλούς να το ξανασκεφτούν. Τώρα το μικρότερο Z1f , είναι αυτό που ζητά τόσο καιρό ο κόσμος. Ένα μικρό σε μέγεθος τηλέφωνο, με επιδόσεις ναυαρχίδας.

xperia-z1f

Το Xperia Z1f έχει οθόνη 4.3 ίντσες με ανάλυση 720p, που σημαίνει πως έχουμε και αρκετά υψηλή πυκνότητα σε pixels. Από επεξεργαστή έχει έναν Snapdragon 800 και μπαταρία 2300mAh. Το δυνατό σημείο είναι πως η συσκευή έχει 20ΜΡ κάμερα σαν αυτή του μεγάλου της αδερφού, με G Lens. Η Sony κατάφερε να χωρίσει τον φακό σε ακόμα μικρότερου μεγέθους συσκευή, πράγμα που είναι εντυπωσιακό.

Μπορεί η συσκευή να κυκλοφόρησε σήμερα μέσα από το δίκτυο της DoCoMo αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως θα το δούμε και προς την παγκόσμια αγορά σύντομα. Είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στην CES στις αρχές του Ιανουαρίου. Η συσκευή πέρασε ήδη από το FCC και έχει πολλές πιθανότητες να γίνει το πιο καυτό Android Handset, αν φυσικά και η τιμή του περιοριστεί με mini επίπεδα!

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω την υποψία ότι το συγκεκριμένο “μινι” δε θα τιμολογηθεί όπως και τα άλλα “μινι” των άλλων εταιριών λόγω των χαρακτηριστικών και της ποιότητας κατασκευής. Κάπου στα 500 το κόβω να έρχεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.