Πριν μερικές μέρες είδαμε να διαρρέει διαφημιστικό φυλλάδιο από Ιαπωνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας, τον γνωστό NTT DoCoMo, με το Sony Xperia Z1 f στις σελίδες του. Σήμερα έχουμε νέες φωτογραφίες της συσκευής από το ίδιο περιοδικό, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Xperia Z1 f (1)

Σύμφωνα με το φυλλάδιο, το Xperia Z1 f θα είναι μια μικρότερη έκδοση του Xperia Z1, με οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυσης 720p, αντί για 5 ίντσες και 1080p του Z1. Η μπαταρία της συσκευής είναι μικρότερη από τον μεγάλο της αδερφό, αφού κουβαλάει 2300mAh αντί των 3000mAh του Ζ1. Για να χωρέσουν όλα αυτά στο Sony Xperia Z1 f, έπρεπε να παχύνει λίγο, έτσι έφτασε τα 9.4mm αντί των 8.5 του Z1.

Xperia Z1 f (2)

Το φυλλάδιο επιβεβαιώνει επίσης την ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων, μαύρο, λευκό, κόκκινο και κίτρινο. Δεν υπάρχει πληροφορία ακόμα για το αν θα είναι αποκλειστικά για τη DoCoMo ή αν θα τα δούμε να κυκλοφορούν και στα μέρη μας. Αν και το δεύτερο θα ήταν το λογικότερο.

Ο Ιαπωνικός πάροχος, θα ανακοινώσει τις χειμωνιάτικες συσκευές του στις 10 Οκτωβρίου, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε το Xperia Z1 f να κάνει την εμφάνισή του σύντομα!

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.