Σήμερα η βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα μας έφερε μπροστά στην Xiaomi Xiaoyi Camera, που προορίζεται για χρήση στο αυτοκίνητο, ώστε να καταγράφουμε σε περίπτωση ατυχήματος ή απλά να αποθανατίζουμε τις ξεχωριστές μας διαδρομές. Την βρήκαμε στο TomTop, στην τιμή των €48 μόνο και έχει μερικά πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, που την κάνουν ικανή για χρήση και εκτός αυτοκινήτου.

Η Xiaomi Xiaoyi έχει δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ μέσω software μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1296p. Ο φακός αποτελείται από 6 μέρη, ενώ διαθέτει και υπέρυθρο φίλτρο. Το διάφραγμα του φακού φτάνει το f/1.8, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήση σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Το Xiaomi Xiaoyi δέχεται κάρτες microSD class 10, ώστε να μπορεί να διαβάζει με ταχύτητες άνω των 80MB/s).

Διαθέσιμη έχουμε και συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi 802.11n, ώστε να συνδέουμε την κάμερα με το κινητό μας, είτε είναι Android, είτε iOS.

O φακός της κάμερας είναι πολύ ευρυγώνιος, φτάνοντας τις 165°. Αυτό εξασφαλίζει πως ότι βλέπετε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, θα καταγράφεται! Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν Action Camera, χωρίς να όμως να παρέχει θήκη για ασφάλεια από νερό, χτυπήματα και σκόνη.

Τέλος στο πίσω μέρος έχουμε οθόνη 2.7 ιντσών, ανάλυσης  960×540, για πεντακάθαρη εικόνα. Στην συσκευασία θα βρούμε και φορτιστή αυτοκινήτου, για όταν μας αφήνει η μπαταρία των 240mAh.

Βρείτε εδώ την Xiaomi Xiaoyi

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.