Η Xiaomi εργάζεται σε ένα νέο flagship smartwatch το οποίο θα υποστηρίζει LTE και θα είναι ο διάδοχος του S2. Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επερχόμενο Xiaomi Watch S3.

Σύμφωνα με την πηγή, το smartwatch θα έχει 520mAh μπαταρία, λίγο μεγαλύτερη από την 500mAh μπαταρία του προκατόχου του. Επιπλέον, η OLED οθόνη του θα έχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, που αναμένεται να βελτιώσει την αυτονομία – ειδικά αν έχουν γίνει βελτιώσεις και στο λογισμικό.

Τέλος, το Xiaomi Watch S3 θα υποστηρίζει 4G σύνδεση και κλήσεις φωνής από το ίδιο το ρολόι. Η κινέζικη εταιρεία αναμένεται να λανσάρει το smartwatch μαζί με τα 14 series, κάποια στιγμή στο τέλος του έτους, πιθανώς τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.