Skip to content

Xiaomi Watch 2: Εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκά καταστήματα πριν την ανακοίνωση

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Xiaomi Watch 2: Εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκά καταστήματα πριν την ανακοίνωση

Αρκετά καταστήματα στην Ευρώπη βιάστηκαν ξεκίνησαν τις πωλήσεις του Xiaomi Watch 2, που πρακτικά είναι μια οικονομικότερη έκδοση του Xiaomi Watch 2 Pro. Η Xiaomi όμως δεν έχει ανακοινώσει την συσκευή επίσημα.

Στο Βέλγιο μερικά μαγαζιά ζητάνε €200 για το ρολόι, ενώ στην Σλοβακία το βλέπουμε με τιμή στα €250. Αυτές οι τιμές φαίνεται να είναι για το Pro μοντέλο, που κυκλοφόρησε στα €270 και τώρα παίζει στα €230.

Το Xiaomi Watch 2 φαίνεται να έρχεται με AMOLED οθόνη, 1.43 ιντσών, με ανάλυση 466×466. Το πλαίσιο των 46mm φαίνεται είναι από αλουμίνιο, αντί για το ανοξείδωτο ατσάλι που είδαμε στο Pro. Το ρολόι είναι φαίνεται να είναι διαθέσιμο σε λευκό και ασημένιο χρώμα, με λουράκια TPU που ταιριάζουν στο χρώμα του ρολογιού.

Το ρολόι διαθέτει μέτρηση καρδιακών παλμών, μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, GPS και είναι αδιάβροχο μέχρι και 5 ATM. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon W5+ Gen 1 και τρέχει Wear OS.

Επίσημο! Το Xiaomi 14 Ultra έρχεται στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα!

Από μπαταρία βλέπουμε 65 ώρες αυτονομίας, που είναι η ίδια που είχαμε στο Watch 2 Pro. Εκείνο είχε μπαταρία 495mAh, οπότε ίσως και αυτό έρθει με την ίδια μπαταρία που μπορεί να αντέξει περίπου δύο ημέρες χρήσης, με την Always On Display ενεργοποιημένη.

Από συνδεσιμότητα, το Xiaomi Watch 2 θα έχει Bluetooth 5.2, Wi-Fi και NFC, για πληρωμές. Δεν βλέπουμε μέχρι στιγμής την επιλογή για LTE. Αυτό και το υλικό κατασκευής φαίνεται να είναι αυτά που το διαφοροποιούν από το Pro μοντέλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techaniacs.gr για περισσότερα!

Πηγή: winfuture

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.