Η Xiaomi ανακοίνωσε την καινούρια έκδοση της MIUI παράλληλα με το νέο Redmi Note 2. Η MIUI 7 βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop και έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

miui-7-1

Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία ανίχνευσης προσώπου στην εφαρμογή Gallery, που μπορεί να αναγνωρίζει πρόσωπα και να ταξινομεί τις εικόνες σύμφωνα με τους ανθρώπους στην καρτέλα People. Το λογισμικό είναι ακόμη σε θέση να αναγνωρίζει ζώα.

Η MIUI 7 έχει επίσης νέα themes, συμπεριλαμβανομένου του “Goodness” που απευθύνεται σε γυναίκες και ως συνήθως, υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε καινούρια από το store.

Η Xiaomi έχει επίσης προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Mi Roaming, το οποίο λειτουργεί ως εικονική SIM και όταν οι χρήστες πάνε στο εξωτερικό, μπορούν να αγοράζουν πακέτα δεδομένων από την Xiaomi, αντί να πάρουν μια νέα κάρτα SIM, ωστόσο αυτή η λειτουργία είναι προς το παρών διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

Η MIUI 7 επιτρέπει επίσης να ορίσουμε κάποιο βίντεο στις επαφές μας, το οποίο θα παίζει όταν μας καλούν. Τέλος, υπάρχει και λειτουργία για παιδιά, η οποία περιορίζει τα περιεχόμενα που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κινητό.

Η αναβάθμιση σε MIUI 7 θα γίνει διαθέσιμη μέσω OTA στα Xiaomi Mi 2, Mi 2S, Mi 2Α, Mi 3, Mi 4, Mi Note, Redmi, και Redmi Note αύριο στην Κίνα και η παγκόσμια έκδοση της θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ