Η νέα σειρά Xiaomi TV Q2, σε τρεις διαστάσεις, προσφέρει στους θεατές εξαιρετική ποιότητα εικόνας με την τελευταία τεχνολογία Quantum Dot Display.

xiaomi tv

 

Αυτή η high-end τηλεόραση με ανάλυση 4K Ultra-HD έχει σκοπό να αναδείξει κάθε οπτική εμπειρία με ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και με πιο ομαλές μεταβάσεις σε περιεχόμενο γρήγορης κίνησης για κορυφαία οπτική ψυχαγωγία.

Με τα Dolby VisionTM IQ και Dolby Atmos®, το πανίσχυρο οπτικοακουστικό δίδυμο, σε συνδυασμό με τους αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος της τηλεόρασης, η σειρά Xiaomi TV Q2 μπορεί έξυπνα να εντοπίσει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στην εικόνα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εκπληκτική και απρόσκοπτη απόδοση ήχου. Μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία για κάθε λάτρη της εικόνας και του ήχου.

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε Xiaomi TV, η σειρά κυκλοφορεί με ενσωματωμένο σύστημα Google TV, το οποίο προσφέρει στους θεατές ειδικά επιλεγμένο περιεχόμενο και ατελείωτες πηγές ψυχαγωγίας. Η συσκευή της τηλεόρασης λειτουργεί και ως πίνακας ελέγχου του έξυπνου σπιτιού σας μέσω του Google Assistant3, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να ελέγχει διάφορους χώρους μόνο με τη φωνή του. Η σειρά έρχεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Xiaomi TV+, δίνοντας στους θεατές περισσότερες επιλογές περιεχομένου, από ζωντανά προγράμματα μέχρι blockbusters. Όσα χρειάζεστε είναι εδώ, όλα σε μια οθόνη.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.