Σχεδόν δύο μήνες από τότε που η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι πράγματι εργάζεται πάνω στο δικό της smartwatch, για το οποίο αποκάλυψε ότι θα γίνει επίσημο κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, μια νέα καταχώρηση για ένα ρολόι εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

xiaomi-smartwatch-1Δυστυχώς, δεν αποκαλύπτει τίποτα για το συγκεκριμένο wearable, όπως για παράδειγμα τον σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, ή την τιμή του. Ωστόσο, τουλάχιστον για τον σχεδιασμό, μπορούμε να βασιστούμε σε ένα σχέδιο που διέρρευσε πρόσφατα.

xiaomi-smartwatch-2Όπως μπορείτε να δείτε, φαίνεται πως η οθόνη είναι στρογγυλή και υπάρχει ένα λογότυπο της εταιρείας πάνω της. Ο σκελετός του μοιάζει πολύ στο πρώτο Moto 360 και στην δεξιά πλευρά του φαίνονται επίσης κάποια κουμπιά χειρισμού.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.