Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχουμε δει πάρα πολλά έξυπνα προϊόντα από την Xiaomi. Σήμερα ο κινέζικος κολοσσός έρχεται να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά, με τα νέα έξυπνα παπούτσια που ανακοίνωσε σε συνεργασία με την Li-Ning, η οποία είναι μια τοπική εταιρία κατασκευής επαγγελματικού αθλητικού εξοπλισμού.

xiaomi-smart-shoes-04

Αν και τα παπούτσια έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Xiaomi, ονομάζονται Li-Ning Smart shoes και θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδόσεις. Η τιμή τους θα είναι σε τωρινή ισοτιμία στα 30€ για την μια έκδοση και 60 ευρώ για την άλλη και η διαφορά τους φαίνεται να είναι μόνο στην εμφάνιση.

xiaomi-smart-shoes-05

Τα νέα έξυπνα παπούτσια, ενσωματώνουν ένα Bluetooth τσιπ για να συνδέονται με το κινητό μας και διαθέτουν επίσης έναν αισθητήρα κίνησης. Επιπλέον, είναι αδιάβροχα, αντέχουν τον ιδρώτα και την μεγάλη πίεση. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο αισθητήρας θα αντέξει για περισσότερο από ένα χρόνο χρήσης. Έτσι, θα διαρκέσει σχεδόν όσο και η διάρκεια ζωής των παπουτσιών.

xiaomi-smart-shoes-03

Τα Li-Ning Smart shoes ή αλλιώς τα έξυπνα παπούτσια της Xiaomi, μπορούν να καταγράψουν τα βήματα, τις θερμίδες και έχουν διάφορες λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν στην γυμναστική. Φυσικά εμφανισιακά μοιάζουν όπως όλα τα κανονικά παπούτσια, αλλά όλη η μαγεία συμβαίνει στο εσωτερικό της σόλας όπου μια μονάδα μεταδίδει όλα τα δεδομένα, που καταγράφει ο αισθητήρας.

xiaomi-smart-shoes

Τα έξυπνα παπούτσια θα γίνουν διαθέσιμα σε μια ποικιλία από φανταχτερά χρώματα, όπως μπορείτε να δείτε και στις παραπάνω εικόνες, και θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην Κίνα στις 20 Ιουλίου. Ποιος θέλει ένα ζευγάρι;

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να ρωτάς ποιος θέλει ένα ζευγάρι μάλλον θα κερνας…Ένα νούμερο 45 παρακαλώ στο αριστερό σχέδιο της πρώτης φωτό.ευχαριστώ πολύ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ