Το Xiaomi Smart Band 7 Pro είναι η νέα πρόταση της Xiaomi στην ελληνική αγορά, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στα 119 ευρώ. Εξοπλισμένο με ορθογώνια οθόνη AMOLED υψηλής ανάλυσης 1.64”, το, Xiaomi Smart Band 7 Pro βελτιώνει την εμπειρία θέασης κάθε απαιτητικού χρήστη με πολύ βολικό και ευχάριστο τρόπο, χάρη στην διευρυμένη περιοχή προβολής και τη λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας – χωρίς βέβαια να θυσιάζει τίποτα όσον αφορά στις αισθητικές λεπτομέρειες.

xiaomi smart band 7 pro

Από την παρακολούθηση του ύπνου μέχρι την παρακολούθηση της άσκησης, το Xiaomi Smart Band 7 Pro προσφέρει περισσότερα από 110 sports modes που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες μέτρησης κάθε χρήστη. Νέο στη σειρά των δημοφιλών smart band είναι το ενσωματωμένο σύστημα GNSS που επιτρέπει ταχύτερο εντοπισμό θέσης και πιο ακριβή παρακολούθηση διαδρομής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.