Το Redmi Pro ήταν η πρώτη συσκευή της Xiaomi, που ήρθε με διπλή κάμερα και OLED οθόνη κατασκευασμένη στην Κίνα. Απ΄ότι φαίνεται, η εταιρεία έχει βάλει στα σχέδια της την κατασκευή ενός διάδοχου της συσκευής και η σημερινή διαρροή έρχεται να μας αποκαλύψει μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Το Xiaomi Redmi Pro 2 όπως βλέπετε παραπάνω, δεν έχει διπλή κάμερα, αλλά έναν ενιαίο ψηφιακό αισθητήρα στα 12MP. Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται πάνω στην εικόνα, θα χρησιμοποιεί τον Sony IMX362, έναν αισθητήρα 1/2.55″ με μεγάλα 1.4μm pixels και Dual Pixel αυτόματη εστίαση. Το μέγεθος των pixel είναι σημαντικά καλύτερο από το 1μm pixel που τραβάει ο αισθητήρας του Mi Mix και του Mi Note 2 της Xiaomi.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν μια μεγαλύτερη μπαταρία 4500mAh, (πάνω από την ήδη άφθονη 4050mAh που είχε το Redmi Pro), ενώ φαίνεται να υπάρχει και μια έκδοση με 6GB μνήμης RAM στα σχέδια. Αυτή η έκδοση θα συνοδεύεται με 128GB αποθηκευτικό χώρο και θα κοστίζει περίπου 245€ (CNY 1,800). Η βασική έκδοση από την άλλη, θα είναι στα 4GB/64GB και θα τιμολογηθεί στα περίπου 220€ (CNY 1,600). Για σύγκριση, το Redmi Pro με αποθηκευτικό χώρο 128GB (και 4GB μνήμης RAM) κόστιζε 270€ (CNY 2.000) στην Κίνα.

Τα παραπάνω, όπως όλες οι διαρροές τέτοιου είδους δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν σε αυτό το σημείο. Περιμένουμε λοιπόν, νεότερες πληροφορίες που να συμφωνούν με ότι είδαμε ή ακόμα καλύτερα μια επίσημη ανακοίνωση, για να σιγουρευτούμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.