Το Xiaomi Redmi Note 8T είναι μια νέα οικονομική πρόταση στην Ελληνική αγορά και προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά για την τιμή στην οποία γίνεται διαθέσιμο. η τετραπλή κάμερα, το headphone jack, η υπέροχη διάρκεια μπαταρίας και η γρήγορη φόρτιση, όλα αυτά την καθιστούν μια καλοδεχούμενη προσθήκη στην κορεσμένη αγορά των συσκευών για κάτω από 200 ευρώ. Αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του, είναι το NFC και οι δυνατότητες που ανοίγονται με αυτό στην καθημερινότητά σου.

Το Xiaomi Redmi Note 8T, ακολουθεί τις αρχές του design του Xiaomi Redmi Note 7, με μικρή εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας και glass sandwich design. Στο πίσω μέρος ο ενδιαφερόμενος χρήστης θα συναντήσει μια 48MP κύρια κάμερα, μια 8MP ultrawide, μια 2MP macro και μια των 2MP depth. Φέρει 4.000mAh μπαταρία με ταχεία φόρτιση 18w.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αξιόλογη πρόταση, την οποία θα πρέπει να αγοράσεις ιδίως αν ψάχνεις ένα smartphone με NFC. Η τιμή της στην Ελληνική αγορά είναι στα 199 ευρώ για την έκδοση με τα 32GB και 229 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB. Περισσότερες πληροφορίες και τρόποι αγοράς μπορείτε να βρείτε στο Mi Store Greece εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.