Το Redmi Note 7 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του μόλις πριν από δυο ημέρες, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παρέλειψε να αναφέρει ένα σημαντικό πράγμα. Ότι οι θύρες και τα πλήκτρα διαθέτουν υδατοστεγή σφραγίσματα. Ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, αναφέρει ότι η ομάδα του έχει ξοδέψει άφθονο χρόνο για να τοποθετήσει τέτοια σε όλα τα αδύναμα μέρη του smartphone, όπως το SIM card tray, το USB-C port, το 3.5mm audio jack ακόμη και στο camera module.

Παρά τη μικρή τιμή του ο CEO επισημαίνει ότι έχει περάσει από τις ίδιες δοκιμές όπως και όλα τα υπόλοιπα flagship smarthone μοντέλα της εταιρείας. Κάτι σημαντικό, δεν φέρει πιστοποίηση IP, αλλά θα επιβιώσει από πτώσεις στο νερό και από χρήση σε περιβάλλοντα με σκόνη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακόμη & κινητά που έχουν πιστοποίηση IP (π.χ IP 67 ή IP 68),σε περίπτωση βλάβης από εισροή νερού, ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εταιρεία ΔΕΝ τα καλύπτει ως εγγύηση. Δεν το συζητάνε ΚΑΝ!! Ούτε καν το iPhone XS Max των 1.700 ευρώ δεν καλύπτετε σε περίπτωση εισροής νερού!! Σου λένε: ” Και που ξέρω εγώ μήπως το έβαλες σε μεγαλύτερο βάθος ή για περισσότερη ώρα από την αντοχή του με βάση το IP;;?? ‘Η το άλλο: Η αδιάβροχοποίηση ισχύει για γλυκό νερό. ‘Οχι για θαλασσινό ή της πισίνας με το χλώριο.” ‘ Αρα έχουμε & λέμε: Φανταστική κάμερα 48mp. Κορυφαία κατασκευή με gorilla glass 5. Αδιάβροχοποίηση. Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία με γρήγορη φόρτιση. Επέκταση μνήμης με micro sd. Αξιόπιστος και αρκετά δυνατός επεξεργαστής. Και τόσα, μα τόσα άλλα, σε τιμή κάτω από 200 ευρώ!! Με μία λέξη: ‘Ετη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.