Επιδόσεις

Για άλλη μια φορά το Redmi Note 6 Pro είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, με τον Snapdragon 636 να είναι αρκετά ικανός, ώστε να τρέξει τα πάντα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το multitasking είναι πολύ καλό, ακόμα και με τη έκδοση της συσκευής που έχουμε, με τα 3GB. Η συσκευή στο σύνολό της είναι ταχύτατη και δεν παρατηρήσαμε ίχνος lag. Τις πολύ καλές επιδόσεις επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, που μας έδωσαν μερικά πολύ καλά αποτελέσματα.

Αυτονομία

Και τώρα περνάμε στα ωραία! Η συσκευή έχει μια μπαταρία 4000mAh που απλά δεν τελειώνει ποτέ! Δεν μας άφησε ποτέ μέσα στην μέρα, ενώ είδαμε και πάνω από 2 μέρες με μέτρια χρήση! Μάλιστα διέλυσε και το τεστ μπαταρίας του PCMark, αντέχοντας 14 ώρες και 7 λεπτά, μέχρι να πέσει στο 20% η μπαταρία. Για άλλη μια φορά απίστευτη αυτονομία από την σειρά Redmi Note και σίγουρα θα σας καλύψει, όσο βαριά χρήση και αν κάνετε!

Συμπεράσματα

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro είναι μια άρτια συσκευή και καλός διάδοχος της σειράς. Έχουμε πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αρκετά καλή οθόνη και πολύ όμορφο ήχο. Η κάμερα είναι αρκετά αναβαθμισμένη και παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση για την κατηγορία της, ενώ η αυτονομία είναι κυριολεκτικά για σεμινάρια.

Αν αλλάζαμε κάτι στην συσκευή θα ήταν η προσθήκη Snapdragon 660 για chipset, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο 636 δεν είναι αρκετά δυνατός. Άλλωστε η συσκευή λειτουργεί πάρα πολύ καλά και απροβλημάτιστα.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32GB

Βρείτε εδώ το Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.