Οθόνη

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro έχει μια αρκετά εντυπωσιακή οθόνη 6.26 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD. Η ανάλυση 1080×2280 είναι αρκετή για να παράξει 403ppi σαν πυκνότητα εικονοστοιχείων, που σημαίνει πως θα έχουμε υψηλή ευκρίνεια στην οθόνη. Οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλές και τα χρώματά της πολύ ρεαλιστικά. Αν και LCD οθόνη, τα μαύρα είναι ιδιαίτερα βαθιά, σε σημείο που με δυσκολία τα ξεχωρίζουμε από το πλαίσιο της συσκευής, όταν έχουμε μαύρο φόντο. Η οθόνη είναι αρκετά καλή για την κατηγορία της συσκευής και ιδιαίτερα απολαυστική στην χρήση και την θέαση περιεχομένου.

Ήχος

Στο κομμάτι του ήχου η συσκευή αποδίδει πολύ καλά, με ικανοποιητική ένταση και πολύ καλή ποιότητα ήχου. Τα μπάσα της είναι αρκετά ποιοτικά και οι ψηλές πολύ καθαρές. Ο καλός ήχος σε συνδυασμό με την πολύ καλή οθόνη, πάνε την εμπειρία σε πολύ καλά επίπεδα.

Με χαρά είδαμε πως η συσκευή διαθέτει jack για ακουστικά, κάτι που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα ακουστικά μας όποτε θέλουμε, χωρίς να ψάχνουμε για αντάπτορες. Ας ελπίσουμε πως η μόδα θα περάσει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε θύρες για ακουστικά, αφού η ποιότητα ήχου και η ευχρηστία είναι αρκετά ανώτερες.

Κάμερα

Η πρώτη συσκευή της σειράς Redmi Note που είδαμε στο techmaniacs ήταν το Redmi Note 3 Pro και από τότε η κάμερες της σειράς έχουν βελτιωθεί δραματικά. Η συσκευή με τον αισθητήρα των 12MP και τον δεύτερο στα 2MP για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου, παράγουν πολύ καλές φωτογραφίες και άριστα πορτρέτα με πολύ καλό bokeh effect. Αρκετά καλές επιδόσεις έχουμε και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ σε αυτή την τιμή δύσκολα θα βρούμε κάτι καλύτερο. Η κάμερα έχει λειτουργίες ΑΙ για να αναγνωρίζει το πλάνο που τραβάμε και να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ανάλογα. Τα χρώματα είναι πολύ ρεαλιστικά και έχουμε πολύ καλό δυναμικό εύρος. Σε χαμηλό φωτισμό τα πηγαίνει πολύ ικανοποιητικά, αν και έχουμε παρουσία θορύβου, που όμως παραμένει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Η εμπρόσθια κάμερα των 20MP κάνει θαύματα σε καλό φωτισμό, ειδικά όταν έχουμε λειτουργία πορτρέτου, που ενεργοποιεί και την δεύτερη κάμερα των 2MP, για να αναγνωρίζει το βάθος πεδίου και να μας προσφέρει πολύ καλό και ποιοτικό bokeh effect. Η εμπρόσθια κάμερα καταφέρνει ακόμα και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό, να παράγει καλές φωτογραφίες με αρκετή λεπτομέρεια και πολύ καλό φουτάρισμα του φόντου.

Στο βίντεο έχουμε αρκετά καλή ποιότητα, όμως η συσκευή φτάνει μέχρι 1080p μέσα από την εφαρμογή της κάμερας, παρόλο που το hardware μπορεί άνετα να υποστηρίξει 4Κ βίντεο. Με εφαρμογή τρίτου, όπως η Open Camera, θα μπορέσετε να τραβήξετε την πολυπόθητη 4Κ ανάλυση. Το βίντεο έχει αρκετά καλή ψηφιακή σταθεροποιηση και πολύ καλή ποιότητα, οπότε θα καλύψει απόλυτα τις βασικές ανάγκες μας σε βιντεοσκόπηση.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με επιδόσεις, αυτονομία και συμπεράσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.