Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε στα χέρια μας ένα Xiaomi Redmi Note 6 Pro και το λιώνουμε για να σας ετοιμάσουμε αναλυτικό hands on review. Την συσκευή μας την παραχώρησε το Banggood, ενώ μας έδωσε και κουπόνια για να την αγοράσετε αρκετά φθηνότερα, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του techmaniacs.gr. Έτσι με το κουπόνι techmaniacs32 θα κάνετε δικό σας το Redmi Note 6 Pro 3GB/32GB στα €159 (από €182), ενώ με το κουπόνι techmaniacs64 θα πάρετε το Redmi Note 6 Pro 4GB/64GB στα €180 (από €210).

Η συσκευή έρχεται με κατασκευή από αλουμίνιο και έχει οθόνη IPS LCD 6.26 ιντσών. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1080×2280, που παράγει 403ppi πυκνότητα σε εικονοστοιχεία, ενώ έχει αναλογία 19:9, καθώς στο πάνω μέρος της έχει notch, που έχει γίνει mainstream πλέον.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 636, μαζί με 3GB ή 4GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 32GB ή 64GB, επεκτάσιμος με microSD μέχρι 256GB, αν θυσιάσουμε την μία θύρα SIM, από τις δύο.

Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε διπλό αισθητήρα στο πίσω μέρος, με τον έναν να είναι στα 12MP πίσω από φακό διαφράγματος f/1.9 και τον δεύτερο στα 2MP, πίσω από φακό f/2.2, που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό βάθους πεδίου. Στην πρόσοψη έχουμε επίσης διπλή κάμερα, με αισθητήρες 20MP και φακό διαφράγματος f/2.0 και 2MP με φακό διαφράγματος f/2.2, επίσης για υπολογισμό βάθους πεδίου.

Η μπαταρία της συσκευής παραδοσιακά είναι στις 4.000mAh για ατελείωτη αυτονομία και φυσικά έχουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή τρέχει Android 8.1, πίσω από το MIUI 10.

Ας την δούμε πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro είναι μια πολύ εμφανίσιμη συσκευή, ειδικά αν αναλογιστούμε το κόστος της. Με κατασκευή από αλουμίνιο και σχεδόν όλη την πρόσοψη να είναι οθόνη, η αίσθηση που αφήνει είναι αρκετά premium. Με αναλογία πρόσοψης-οθόνης στο 81.1 η εμφάνιση είναι σε υψηλά επίπεδα. Η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ καλή, αν και θα θέλαμε λίγο πιο απαλή αίσθηση στις άκρες της οθόνης, καθώς δεν ακολουθεί πλήρως την καμπύλη του πλαισίου. Στο σύνολό της η συσκευή έχει πολύ καλό σχεδιασμό που σπάνια συναντάμε σε συσκευές με τιμή κάτω των €200.

Η οθόνη στο πάνω μέρος έχει notch, το οποίο όμως μπορούμε να κρύψουμε πολύ αποτελεσματικά, μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οπότε αν είστε στην κατηγορία χρηστών που το συχαίνεστε, υπάρχει λύση.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.