Η Xiaomi ανακοίνωσε πως το Redmi Note 5 Pro με τη διπλή κάμερα στ flash sale της τελευταίας βδομάδας και το σημερινό έσπασε κάθε ρεκόρ.

Σύμφωνα με τη  Xiaomi πάνω από 300.000 συσκευές πουλήθηκαν σε λιγότερο από 3 λεπτά,  όμως εξαγριωμένοι φανατικοί της εταιρείας δεν σταμάτησαν να απαντούν στην εταιρεία  πως η συσκευή ήταν διαθέσιμη μόνο για 10 δευτερόλεπτα και πως κάποιες παραγγελίες ακυρώθηκαν αμέσως μετά.

Το πρώτο flash Sale του Redmi Note 5 Pro ανακηρύχθηκε από την εταιρία σαν το μεγαλύτερο στην  ιστορία των smartphones. Μάλιστα ένας χρήστης έγραψε στην εταιρεία να σταματήσει να μας κοροϊδεύει, αναφέροντας πως η σελίδα  των παραγγελιών έπεσε σχεδόν αμέσως.

Η εταιρεία έχει ετοιμάσει άλλο ένα flash sale  στη σελίδα mi.com και στο Flipkart για τις 28 Φεβρουαρίου. Το Redmi Note 5 Pro έρχεται σε 4 χρώματα,  το Champagne Gold, το Rose Gold, το Light Blue και το μαύρο.  Η τιμή για την  έκδοση των 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι στα 175 ευρώ, ενώ η έκδοση με τα 6GB RAM έρχεται στα 212 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.