Skip to content

Xiaomi Redmi Note 4X: Με δυνατή έκπτωση μόνο για τους αναγνώστες του techmaniacs.gr

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Xiaomi Redmi Note 4X: Με δυνατή έκπτωση μόνο για τους αναγνώστες του techmaniacs.gr

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi Note 4X και το ενδιαφέρον σας για την συσκευή ήταν μεγάλο. Η συσκευή έχει ξεκινήσει τις προπαραγγελίες, όμως η τιμή του δεν είναι πάντα αρκετά προσιτή. Εμείς επικοινωνήσαμε με το GearBest και καταφέραμε να εξασφαλήσουμε κουπόνια σχεδόν €100, ώστε να το αγοράσετε φθηνότερα. Η συσκευή αυτή τη στιγμή έρχεται στα €270, όμως με την χρήση του κουπονιού Note4XAB θα μπορέσετε να το κάνετε δικό σας στα €173 μόνο!

Σχεδιαστικά η συσκευή είναι από μέταλλο, με unibody σχεδιασμό, που δεν διαφέρει από το απλό Redmi Note 4 .

Η συσκευή έχει οθόνη 5.5 ίντσες, με ανάλυση 1080p και 2.5D γυαλί στην ώστε να έχει πιο απαλή αφή στις άκρες του. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 625, αντί του Helio X20 που έχει το Redmi Note 4. Από μνήμη έχουμε 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB, αν θυσιάσουμε την μία θύρα SIM.

Στο θέμα της κάμερας θα βρούμε 13MP στο πίσω μέρος και 5MP στην πρόσοψη, που είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Κρίνοντας από το Redmi Note 4 η ποιότητά της κάμερας είναι αρκετά καλή.

Η συσκευή θα έρθει με μπαταρία 4100mAh και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα. Είναι Dual SIM, ενώ αν θυσιάσουμε την μία θύρα SIM, θα κερδίσουμε μια θύρα για microSD. Υποστηρίζει δίκτυα 4G και τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow, μέσω του MIUI 8.0, το οποίο είναι εξοπλισμένα με πολλά καλούδια. Σύμφωνα με την εταιρία, θα αναβαθμιστεί σύντομα σε Android 7.0 Nougat.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Redmi Note 4X

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.