Το Xiaomi Redmi Note 4 ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο μήνα, με τον δεκαπύρηνο Helio X20. Σύμφωνα με τον Κινέζο αναλυτή, Pan Jiutang, δεν θα δούμε έκδοση με Snapdragon επεξεργαστή.

redmi-note-4-pro

H εταιρία είχε ανακοινώσει στο παρελθόν το Redmi Note 3 Pro με Snapdragon 650, όμως τότε η απλή έκδοση κυκλοφορούσε με Helio X10. O Helio X20 φαίνεται πως είναι ποιο δυνατό Chip από τον Snapdragon 652, που περιμέναμε φέτος, οπότε δεν θα ήταν και τόσο Pro έκδοση εν τέλη.

Φυσικά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτές τις πληροφορίες, καθώς τίποτα από όλα αυτά δεν έρχεται από την εταιρία, όμως έχουν μια λογική βάση. Περιμένουμε τον σχολιασμό επί του θέματος, από την εταιρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει περισσότερο το Xiaomi Redmi note 4 με 64gb ή το Xiaomi Redmi note 3 pro με 32gb σε θέμα απόδοσης στα παιχνίδια και στις εφαρμογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.