Το επερχόμενο Xiaomi Redmi Note 4, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 27 Ιουλίου, έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο αρκετών διαρροών και φημών μέχρι σήμερα. Τώρα, μια νέα φωτογραφία που έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, μας δείχνει το κουτί πώλησης της συσκευής,  στο οποίο αναγράφονται μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του.

xiaomi-redmi-note-4-retail-box
Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον Helio X20 επεξεργαστή και θα προσφέρει μια οθόνη μεγέθους 5,5 ιντσών. Θα διαθέτει επίσης 3GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Το Xiaomi Redmi Note 4 θα έρθει με μια κάμερα στα 13MP στο πίσω μέρος και μια στα 5MP μπροστά για τις selfies μας. Τέλος, μια μεγάλη 4100mAh θα βρίσκεται στο εσωτερικό του, προσφέροντας του εξαιρετική αυτονομία.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG V20: Ο διάδοχος του LG V10 θα έρθει αυτόν τον Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθροVernee Apollo Lite Official Hands-On: Τίμιο και γρήγορο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ