Το Xiaomi Redmi Note 10 Pro είναι η νέα πρόταση της εταιρίας στη μεσαία κατηγορία και έρχεται με οθόνη AMOLED στα 120Hz, ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 732. Σε αυτή την κατηγορία έχουμε ίσως την πιο αδυσώπητη κόντρα ανάμεσα στις εταιρίες, αφού η πλειοψηφία του κοινού στοχεύει στις συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής. Θα το βρούμε στην τιμή των €329 για την έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η σειρά παραδοσιακά δίνει συσκευές με τρομερό value for money και μένει να δούμε αν και φέτος ακολουθεί αυτό το μοτίβο.

Ας το δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά

Σχεδιασμός

Η συσκευή έρχεται με πολύ όμορφο και ποιοτικό σχεδιασμό. Συγκεκριμένα έχουμε πλαίσιο από πλαστικό, όμως η πρόσοψη και η πλάτη είναι από Gorilla Glass 5, κάτι που είναι σύνηθες σε αυτή την κατηγορία. Έτσι η συσκευή δίνει μια πολύ premium αίσθηση στο χέρι, με την κυρτότητα στο πίσω μέρος να επιτρέπει στο χέρι να το αγκαλιάζει όμορφα.

Τα bezels της οθόνης είναι αρκετά μικρά, με την οθόνη να καλύπτει το 84.2% της πρόσοψη. Η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται σε μια μικρή οπή στη μέση του πάνω μέρους της συσκευής, ώστε να μην ενοχλεί.

Η κάμερα στο πίσω μέρος προεξέχει αρκετά, όμως η θήκη που έρχεται με την συσκευή εξισώνει την προεξοχή, ώστε να μην ενοχλεί.

Στο σύνολό της η συσκευή είναι πολύ όμορφη, με πολύ καλό φινίρισμα για την κατηγορία και δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάτι που να μην μας αρέσει ή που να δημιουργεί πρόβλημα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είσαι σίγουρος οτι το review αφορά το Xiaomi Redmi Note 10 Pro; Οι παρατιθέμενες φωτογραφίες αφορούν άλλο τηλέφωνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.