Το οικονομικό Snapdragon 845 smartphone που ετοιμάζει πυρετωδώς η Xiaomi, αναμφίβολα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, θα πρέπει να επισημανθεί, ότι θα είναι το φθηνότερο Snapdragon 845 smartphone, σύμφωνα με το phonearena.com, ενώ χάρη σε ορισμένες πραγματικές φωτογραφίες που διέρρευσαν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ματιά για το design με το οποίο θα εξοπλιστεί.

Συγκεκριμένα, μέσω της συσκευασίας του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι θα περιλαμβάνει σύστημα υγρής ψύξης για τον Snapdragon 845, σύστημα διπλής κάμερας και μπαταρία 4.000 mAh. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες δείχνουν ένα αλουμινένιο οπίσθιο μέρος, άρα και απουσία ασύρματης φόρτισης, USB-C connector και 3.5 mm audio jack. Όσον αφορά το πίσω μέρος, εκεί θα συναντήσουμε την διπλή κάμερα και τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ από μπροστά μοιάζει το Mi 8 SE με μεγάλα bezels και εγκοπή. Αλλά σε αντίθεση με το  Mi 8 SE, το Pocophone φέρει μπροστινό flash αντί για ένα προηγμένο 3D face recognition σύστημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.