Η Xiaomi ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανακοίνωση του Xiaomi 13 στις 1 Δεκεμβρίου. Αλλά λίγο πριν την παρουσίαση, η εταιρεία αποκάλυψε ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την μπαταρία στην εν λόγω οικογένεια.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο CEO της Xiaomi στο Weibo, ο Lei Jun, τον απασχολούσε ιδιαίτερα η διάρκεια της μπαταρίας στη σειρά Xiaomi 13, καθώς τον ενδιέφερε το πάχος της συσκευής και το grip του handset. Ωστόσο όμως η Xiaomi κατάφερε να τα συνδυάσει αρμονικά και τα δυο, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα αυτό.

Σύμφωνα με screenshot που μοιράστηκε από σχετικό benchmark, η μπαταρία του βασικού μοντέλου της σειράς Xiaomi 13 σημείωσε 1.35 σε σκορ, ξεπερνώντας το iPhone 14 Pro Max, το σκορ του οποίου σύμφωνα με το screenshot φθάνει τα 1.28 και το οποίο αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι προσφέρει μια από την καλύτερη σε διάρκεια μπαταρία. Μένει να δοκιμάσουμε τη συσκευή στη πράξη.

xiaomi 13

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ανέκδοτα διαβάζω η Apple αν θέλει με της αναβαθμίσεις μπορεί να φτάσει την αυτονομία σε άλλο επίπεδο και είναι σίγουρο ότι μπορεί αν θέλει

  2. Όσοι δίνουν πάνω από 300 ευρώ σε κινητό τηλέφωνο είναι απλά κορόιδα!!!!!
    Ας ρωτήσουν τους τεχνικούς και τους εμπορικούς δντες ότι απλά είναι marketing
    Όσοι δίνουν πάνω από 1.000 ευρώ είναι….μπιιιι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.