Πριν λίγο, ο διάσημος πλέον leakster Digital Chat Station, έδωσε πληροφορίες για το Xiaomi Mix Fold 3, που αναμένεται να έρθει στο δεύτερο εξάμηνο του 2023. Η συσκευή φαντάζει ονειρική, αφού έρχεται εξοπλισμένη με τον Snapdragon 8 Gen 2, ενώ είναι η εταιρία έχει σκοπό να της δώσει και ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη.

Το επερχόμενο αναδιπλούμενο της Xiaomi θα έχει επίσης περισκοπική κάμερα, για μεγαλύτερο ζουμ, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο, ώστε να δούμε τι IP πιστοποίηση θα λάβει, ώστε να ξέρουμε πόσο αδιάβροχο θα είναι.

Αν κρίνουμε από τον προκάτοχό του, το Mix Fold 3 θα φορτίζει με φορτιστή 67 και πάνω, ενώ θέλουμε να δούμε αν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, το Mix Fold 3 θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά και ελαφρύτερο. Δεν μας έδωσε όμως περισσότερες πληροφορίες.

Εμείς ελπίζουμε να το δούμε και στην χώρα μας αυτή τη φορά, για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για όλους μας. Το σίγουρο είναι πως η συσκευή προδιαγράφεται πολύ δυνατή και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν η αγορά κινείται όλο και περισσότερο προς την κατεύθυνση των αναδιπλούμενων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.