Η Xiaomi ετοιμάζει το Xiaomi Mix Flip και Mix Fold 4 για την αγορά της Κίνας, ενώ έχουμε ακούσει φήμες πως θα έρθουν και στην παγκόσμια αγορά, αργότερα μέσα στο 2024. Το Mix Fold 4 ίσως ανακοινωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2024, ενώ ίσως δούμε το Mix Flip, να ανακοινώνεται μαζί με το Xiaomi 14 Ultra, στα τέλη του μήνα.

Xiaomi Mix Flip

Τώρα όμως έρχεται ο Digital Chat Station για να μας αποκαλύψει τα πάντα για το Mix Flip,  το clamshell τηλέφωνο της εταιρίας. Σύμφωνα με τον διάσημο πλέον και πολύ αξιόπιστο leakster, η συσκευή θα έχει μηδενική τσάκιση. Η πλάτη της συσκευής θα έχει διπλή κάμερα, με την βασική να είναι στα 50MP και την δεύτερη να προσφέρει οπτικό ζουμ.

Σχετικά με τον σχεδιασμό, ο Digital Chat Station ανέφερε πως οι κάμερες και η εξωτερική οθόνη θα έχουν πολύ απλό σχεδιασμό, ενώ συμπληρώνει πως τα νέα αναδιπλούμενα της εταιρίας θα είναι τρομερά λεπτά. Η διαρροή επιβεβαιώνει και τις προηγούμενες πληροφορίες για την συσκευή, που θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 8 Gen 3 και θα υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα για την Κίνα.

Xiaomi Mix Fold 4

Πληροφορίες είχαμε και για το Xiaomi Mix Fold 4, καθώς ο Digital Chat Station αποκάλυψε τα πάντα σε δεύτερη ανάρτηση. Η συσκευή θα έχει και αυτή τον Snapdragon 8 Gen 3, με υποστήριξη δορυφορικής σύνδεσης για την Κίνα. Η συσκευή αναμένεται με πολύ λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, το Mix Fold 4 αναμένεται να πέσει αρκετά σε βάρος σε σχέση με τον Mix Fold 3, που είχε βάρος 255 γρ. Αν και ο leakster δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, φαίνεται πως η εταιρία θα διατηρήσει την ποιότητα οθόνης, αλλά και την γρήγορη φόρτιση, τόσο για το Mix Fold 4, όσο και για το Mix Flip.

Το Mix Fold 4 αναμένεται με τριπλή κάμερα, με την βασική να είναι στα 50MP και δίπλα της να έχει περισκοπική κάμερα. Η τρίτη πιθανότατα θα είναι υπερευρυγώνια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.